Tuesday, December 3, 2013

Vianočný baliaci papier

Ešte pred tým než sa začnem venovať vianočným darčekom a ich baleniu, mám pre vás prehľad baliacich papierov, ktoré tento rok zoženiete v obchodoch. Papiere a všetky potrebné doplnky sú roztriedené podľa farieb. Stačí si len vybrať obľúbenú farebnú kombináciu. 

Ako ste si už mohli všimnúť, ja darčeky najradšej balím do obyčajného hnedého papiera a tento rok tomu nebude inak. Navyše som si dala za cieľ minúť baliace papiere, ktoré mi zostali z minulého roka. Je však možné, že sa dám zlákať a kúpim si tento pásikavý papier. No dobre, možno ešte aj tento. Klasickú vianočnú kombináciu (hnedá, červená, tmavozelená) mám osobne najradšej. Aké baliace papiere a farby sa páčia najviac vám? Balíte vianočné darčeky sami alebo využívate baliace služby v nákupnych centrách? 

Edited by Paper Crane Adventures

4 comments:

  1. Jsem z malého města, kde takové služby nemáme, takže balím vše sama a vůbec to neumím. :D Proto letos běžím do papírnictví pro stužky, pásky a nebo něco takového, co dárky trošku opepří, každopádně jsem si vybrala balicí papír, který se trochu liší od těch ostatních přepiplaných. :D
    Líbí se mi ty tvoje tipy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem, dúfam, že ti pomôžu s balením :) Podľa mňa v papierníctve majú niekedy najlepšie veci a hlavne za super ceny :)

      Delete
  2. Tá elegatná kombinácia sa mi veľmi páči. Ja darčeky balím sama a väčšinou to aj ľutujem, lebo často je väčšia diskusia okolo skvostného balenia, ktoré dokážem vytvoriť ako okolo darčeka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najlepšie je, keď niekto povie: "to je škoda rozbaliť" :D

      Delete