Thursday, December 20, 2012

Gift wrapping series


Are you ready for holidays? It´s only 4 day left before Christmas. I still have to make and buy some gifts, but I´m already looking forward to wrapping the gifts. The next few days up until Christmas I´ll post gift wrapping series. Today, I want to show you all the thing you´ll need or it´s better to say things I use when wrapping gifts. Hope it helps. 

Ste pripravení na vianočné sviatky? Zostávajú už len 4 dni do Vianoc a mne ešte zostáva vyrobiť a kúpiť niekoľko darčekov, ale už teraz sa teším na ich balenie. Na najbližších pár dní do Vianoc mám pre vás pripravnú sériu príspevkov o balení darčekov. Dnes vám chcem ukázať všetky veci, ktoré budete potrebovať alebo lepšie povedané, veci, ktoré ja používam pri balení darčekov. Dúfam, že vám to pomôže. 


Photos by me. 




2 comments:

  1. Prosím, kde kupuješ také krásne papiere? Ja nikde také nevidím :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je pravda, nie všade majú pekné. Takmer všetky, čo sú na prvej fotke mám z Ikea, potom cez Vianoce má veľmi pekné aj Marks & Spencer a Next. Paradoxne málokedy kupujem baliaci papier v papierníctve. Skús pozrieť tu: http://www.ikea.com/sk/sk/pages/traffic_ad_page.html alebo tu http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/categories/departments/decoration/25228/

      Delete