Monday, November 4, 2013

365 dní

Po dlhom odhodlávaní som si presne pred rokom založila tento blog. Ako som vtedy napísala, bol to pre mňa začiatok jedného veľkého dobrodružstva. Keď sa spätne obhliadnem, som rada, že som sa na to dala. Veľa vecí som sa naučila, aj keď musím priznať, že nájsť si čas a pravidelne prispievať nebolo vôbec ľahké. Všetko potrebuje svoj čas a preto verím, že tento prvý rok bol iba taký rozbiehací a že budúci bude ešte lepší. Napíšte mi, čo sa vám na blogu páči alebo naopak nepáči a čo by ste do budúcna radi uvítali. Ďakujem za všetky komentáre a názory. Veľké ďakujem patrí aj Marošovi, ktorý po mne všetky príspevky kontroluje, môjmu bratovi, ktorý mi na začiatku pomohol blog rozbehnúť a vôbec všetkým, ktorí ma podporovali. 

Na pripomenutie som pre vás pripravila prehľaď vybraných príspevkov, ktoré ste za tento rok mohli na blogu vidieť. Ak ste náhodou začali blog sledovať až teraz, možno vás záujme aj nejaký starší článok.

A nezabudnite, že Paper Crane Adventures môžete sledovať aj cez FacebookBloglovin. Pre ešte viac nápadov a inšpirácie navštívte Pinterest


All photos by Paper Crane Adventures

4 comments:

  1. Všetko najlepšie! Vidím, že som si ťa našla práve v čas :) Mne sa veľmi páčia aj tvoje fotky, jednoduché ale čisté a prehľadné a úžasná pomoc sú krásne návody na balenia, o ktorých píšeš. A veľmi ma zaujali aj linky na všetky skvelé free printable krasotiny, s ktorými si sa podelila. A nejaké DIY vždy poteší. Len tak ďalej, veľmi sa mi tu páči, želám veľa veľa iných páčiteľov :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem za toľkú chválu, dúfam, že sa bude páčiť aj naďalej :)

      Delete
  2. pripájam sa...všetko najlepšie...už sa teším na vianočné nápady a balenia :-)

    ReplyDelete